Nové Sano ProEQUI produkty již brzy!

V současnosti Vám Sano ProEQUI nabízí tyto produkty, které jsme pro Vás připravili, jak jinak než s láskou ke koním. Tato aktuální nabídka je pro nejrozšířenější skupinu koní a jejich potřeby.  

Aktuální nabídka

Sano ProEQUI Balance

Bezovsové granule s nízkým obsahem škrobu, vhodné pro všechny koně v nízké zátěži. Vysoký obsah vitamínů a minerálů, splňující světovou NRC normu při dodržení krmných dávek (více na stránce produktu). Vysoký podíl stravitelné vlákniny, podporující tvorbu pozitivních bakterií (mikrobiom). Kvalitní oleje s nejvhodnějším složením mastných kyselin, pro zdravou a lesklou srst. Bez umělých aromat a barviv, neklameme tak čichové ani chuťové buňky Vašich koní. Nízkodávkové krmení, aby již při denní záchovné dávce splnilo potřeby Vašeho koně. Bezprašné, proto je vhodné i pro dušné koně.

Další informace o Sano ProEQUI Balance...

Sano ProEQUI Müsli Vital

Bezovsové müsli, vhodné pro citlivé koně. Energie se uvolňuje postupně a zachovává tak "klidnou hlavu" Vašeho koně. Cereální krmivo s vysokou stravitelností a chutností, ideální i pro vybíravé koně. Vybalancovaný obsah vitamínů a minerálů. Snadno stravitelné proteiny, pro obnovu a tvorbu svaloviny. Vysoký obsah kvalitních olejů, pro zdravou a lesklou srst. Vhodné kombinovat s granulemi Sano ProEQUI Balance, pro maximální flexibilitu krmné dávky. Pro více informací kontaktujte našeho odborného poradce. 

Další informace o Sano ProEQUI Müsli Vital...

Sano ProEQUI Forte

Prémiový komplex minerálů a vitamínů vhodný pro všechny koně. Zajišťuje vybalancovaný poměr všech minerálů, stopových prvků a vitamínů, v biologicky dostupnější organické formě. Napomáhá správnému fungování metabolismu a zlepšuje zdravotní stav a regeneraci celého organismu. Živá kvasinková kultura působí preventivně proti poruchám trávení. Vysoký obsah biotinu, pro kvalitu kopyt a zdravou a lesklou srst. Silná imunita, díky vysoké dávce vit. C, zinku a B-komplexu.

Další informace o Sano ProEQUI Forte (5 kg)...

Další informace o Sano ProEQUI Forte (10 kg)...

Další informace o Sano ProEQUI Forte (25 kg)...

Připravujeme novinky

Sano ProEQUI Muscle (konec února 2022)

Na konci února se můžete těšit na NOVINKU Sano ProEQUI Muscle – müsli pro nabrání a udržení svalové hmoty, vhodné pro sportovní a hůře krmitelné koně.

Další informace o Sano ProEQUI Muscle...

Sano ProEQUI Powerful (v březnu 2022)

Během března pak potěšíme všechny majitele sportovních koní ve vysoké zátěži a do naší nabídky zařadíme novinky Sano ProEQUI Powerful – granule pro sportovní koně ve střední a vysoké zátěži.

Další informace o Sano ProEQUI Powerful...

Sano ProEQUI Müsli High-Energy (v březnu 2022)

A Sano ProEQUI Müsli High-Energy – müsli pro sportovní koně ve vysoké zátěži.

Další informace o Sano ProEQUI Müsli High-Energy...

A tím to nekončí!!!

Již brzy pro Vás a Vaše koňské miláčky chystáme další nové produkty a reklamní předměty.

Aby Vám nic neuniklo, sledujte nás zde na webu nebo na sociálních sítích Facebooku a Instagramu.